bila la baby mama ni lahir

dh masuk 38w npa la x lahir2 lgi ni mcm x bleh sbar dh..rsau pn ada?

6 Balas

Babay best duduk dlm perut mama dia😉 inshallah pujuk2 baby suruh keluar 😇😇 anak 1st saya 42w 1d baru keluar .. tu pun induce sbb dah lebih hari dah.. best sangat dlm perut mama dia.. mybe time tu dia nak keluar hari raya kot…merasa laa mama dia raya malam raya n 1st raya kat hospital (pengalaman 2019) 😘

sy kalau 38 minggu dah bersalin.. yg ni sy tak tahu sbb bdn tak cergas dulu.. dulu kandungan dah 9 bln boleh g naik tangga tinggi Tengok air terjun.. Ler ni Humm naik tangga rumah PON tak larat dok rumah bawah jerr

Baby sedap sangat lah tu duduk dalam perut mama dia lagi. Hehe Semoga dipermudahkan segalanya sis. 💕 kalau takde pape masalah boleh tunggu sampai 41w

5y ago

mgkn la sis..amin😊

sama la sis... saya dh 38week blm ada tanda2 nak bsalin.. Semoga d permudahkan segala urusan..

klo 40week xbsalin lg MMG kne serah diri kt hospital ke

Counting days sis semoga semua berjalan lamcar

5y ago

yeaa x sbar tgok anak sy kdua ni