berasa risau

dh masuk 15 minggu 4hari tapi sya xrasa mual kh pening ke sya berasa biasa2 saja macam xhamil ada kh yg mcm ni .?

64 Balas

Oooohhhh... you're a lucky girl! Very few women have smooth pregnancies like this. So you're incredibly blessed 😉

normal sis, ade org alahan smpai tggu bersalin, ade stgh org alahan mase trimester 1-2, ade stgh org lgsung xde alahan.

Ada..saya..pengalaman mengandung 2hero..langsung tkde pening2..aktif n ceria ja..mcm tk mngandung..perut pn tk nmpk

Normal je sis. Saya dari anak 1st sampai 4th.. Alhamdulillah tak ada alahan. Alahan saya cuma nak tidur 😁

normal tuh , ada yg xda alahan ada yg teruk.. best la xda alahan sihat walafiat.. jgn mnta² sis nnt mnyesal 😂

Normal. Sy dr awal xda alahan, muntah2, pening2. Mcm tak pregnant. Skrg barulah menanggung sakit tulang pelvic

Bertushnya sis..saya 3 buln lbhmorning sickness teruk.. sampai lemas2..merangkak nak p tandas hahaha

Syukur xd rasa mual atau mabuk. Tu la yg semua mummy preggy nak. Knp perlu risau kalau x mabuk?

Sye awal2 tu tak de' rasa mcm tu juga sis.. Tpi dh nak masuk 4 bulan baru rasa smuanya😂

5y ago

Sama .. mula2 prgnt tkde alahan .. bersyukur sgt dh .. eh2 msuk bln 3 alahan smpai msuk wad 😂 9 botol air msuk hospital 😂

alhamdullilah la awak xde ...haha sy tahu je prngt mabuk alahan teruk sgt smpi kena than wad hihi