berasa risau

dh masuk 15 minggu 4hari tapi sya xrasa mual kh pening ke sya berasa biasa2 saja macam xhamil ada kh yg mcm ni .?

64 Balas

normal, saya dh 25week, alhamdulillah dari awal hingga sekarang xde mual,pening,mengidam.. selalu lupa tgh mengandung masa awal2 dulu 😂😅

Normal sis..sy ank pertama alahan,ank ke 2 alhamdulillah ok..ni baru nk masuk ank ke 3..setakat ni ok lagi..harap² ok la sampai waktu nye..aamiin

Alhamdulilah, sy pon xda alahan sis.. Cuma ada bberapa makanan je sy x suka tgok dan x lalu nak makan.. Muntah2 n pening xda

normal..sia dri awal preggy smpaii lhh skg dah msuk 22weeks 3days langsung tda tanda2 mcm ibu mngandung 😂 syukur baby tk cerewet 🤭

Ada kawan baik sy yg pregnant sekali dgn sy tu, 3 orang anak dia takde alahan. Senang sgt dia pregnant. Bestnya tengok dia takde alahan.

Normal Tu..ada member sy xde alahan lansung..cuma kdg tu rasa pening je dia ckp..mcm saya alahan start dari 7 mggu sampai 13 mggu..😂

Ank pertma smpai ke 3 biasa jak..mual pun jarang tpi ank keampat ni lain ckit truk kpla pun pagi2x kerap sakit kepla pening...15weeks..

Sy baru 2 bulan. Xdak morning sickness arau alahan. Cuma rasa nak tido ja. 🤗 nurse ckp normal. Xsmua kena morning sickness tu

Sy dh masuk 6bln dri xda alahan langsung Semua mkn bolh j cuma satu j malas , Malas nk masak mlas kemas rumah nk tidor j

Untung la sis.. Sya skrg dah masuk 20 minggu masih alahan ringan. Sblm tu awal 3 bulan teruk btl... X dpt telan nasi. 🤣