Alergik/exzema

Dh g klinik doc kata ruam susu,dpt la ubat sapu & syampu tp mcm mnjadi je bnde ni naik sbb makin bnyk,tkthu laa nk pakai apa lg,sudocream,youbaby,viprolabs bnde bkn murah mahal jugk tp makin naik kesian bby#ingintahu #seriusnanya

Alergik/exzema
24 Balas

sama pn mcm ank sy. tukang urut bgtau mcm campak. tp sy tgk ruam. tp memng teruk jgk. nk² kt bhgia kpla

Assalamualaikum. Dulu anak kena mcm ni mak mertua syorkan tepung ubi.. Alhamdulillah ada perubahan

kalau blh elakkn mndi dgn shampoo biasa . try guna shampoo jenama gv . yg tk bersabun .

Guna lotion snowhite . Sy pakai kat baby sy berkesan . Wrna pink pekat .

sme cam anak sya..tapi anak sya abiss seluruh badnn..tpi exzema anak sya x bsh

3y ago

sama.. ank sy eczema abis kt bhagian perut, dada, blakang bdan gn peha tp jnis kering, x berair

seawal baby boleh guna... light pink untk baby dark pink untk ibu2☺

Sy pkai benpathen yg warna biru alhadulilah elok cuba try

guna jezslin oil.. saya guna yg ni ja.. st ja hilang..

assalamualaikum sis boleh try this product

bleh Cuba... baby saya ok yg light pink

3y ago

betul snow treatment ni memang terbaik.. anak saya ruam Luka boh ni elok kering.. 2hari dh nmpk kesan... dark pink tu sye apply kat muka soft je rase😊