mimpi keguguran

Dh dua kali mimpi keguguran.... first mimpi janin keluar n smlm mimpi keluar darah yg bnyk....????....

45 Balas

Sy pula sis wktu awl kehamilan around 6weeks mcm tu mimpi bleeding dan bby bergerak2 dalam perut. Skrg usia kehamilan dah 20weeks.

5y ago

Sye siap Google ada ke org lain yg mimpi MCM Sya...😣😣...risauuu

In syaa Allah xda apa2 sblm tido blh amal kan ambk wuduk, baca ayat qursi,tiga surah qul. Insyaallaah..tenang tido

5y ago

Aminnn aminnn

In sya Allah...mimpi mainan tido jer sis...jgn pk sgt, 6t stress...semoga selamat sumeny...amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

5y ago

Amin....doakn Sya n baby ye sis...

jgn fkirkn sgt ..anggplh mainan tdo..sblm tdo..amik wuduk dlu..doa mintk dijauhkn bnde yg x diingini😉

sy mse awl2 ngandung ari tu mcm2 mmpi, tkt sgt.. alhamdulillah moga xde ppe smpi 9 bln nnt

5y ago

mlm td sy mmpi kne kejar ngn harimau.. mgkin sy bca artikel harimau masuk kg tu, smpi trbwk dlm mmpi.. 😂

Jgn pkr bukan2 doa byk2.. Moga allah lindungi sis San kandungan

Mimpi tu mainan tidur.. Doa yg baik2 untukk puan dan anak puan

Mimpi mainan tidur sis.. Jangan fikir sangat yee

Saya selalu mimpi bersalin jea..

doa byk2 dan pkir yg baik2 je