takut

dh cukup bulan,,, x boleh nak tdur Asyik trpikir mcm mna bersalin nnti Normal kew x, mesti lh rasa sakit kan X apelh demi anak mama Smpai nyawa tejabut pon rela sngat, Smoga anak mama sehat,selamat? Smoga dpermudahkan smuanya

1 Balas

saya dulu pun takut jugak. masuk je 9 bulan terus positifkan mindset. kalau org lain boleh lahirkan dgn selamat kita pun boleh. masa tu sedia mental fizikal dah ready nak meneran bila2. masuk je labour room banyak baca doa nabi yunus.