hm!

Dgr cta sektor2 bnyk dh blh beroperasi mcm biasa, dkt mall dh blh berdua bertiga beramai, blh da bawa anak2 kecil, blh dh merentas negeri, dh blh melancong ke sana ke sini, taska tadika pun akan d buka tapi kenapa pulak suami yg dh besar panjang blh jaga diri sorg je tak blh nk teman kat LR & wad..hmmm 😥

3 Balas

Ats hospital ye sis... Lgpun hospital nk avoid dr jangkitan terkena pesakit2 lain.. Risiko utk pesakit dekat hospital lebih tinggi ye sis.. Sbb hospital ni tempat org2 sakit bila sakit imun badan tu kurang dn senang dpt jangkitan..

Rasanya dah boleh kot. Kwn suami boleh teman bini dia dlm LR dkt hkl. Kadang2 sbb LR sempit kot, tu tak bagi masuk ke kan. Kena tengok hosp jugak rasanya.

Hrp2 suami dpt teman dlm LR.. Anak 1st plak ni..🤧 Due lg 2weeks 🙏