Details scan

Details scan selalu ambik masa berapa lama dia check?

7 Balas

Sy buat smlm lbh kurang 10 mnt.. Pandai Dr tu cari kira n cek semua... Laju je dia buat, sy pun x de nak tanya byk2 sbb dia terus explain semua... List yg Dr nk cek tu panjang tp semua completed... Ats Dr jgk kot cpt ke lmbt tu..

Saya pernah buat 40min mcm tu. Puas hati doc tu check terperinci organ baby dan jantina. Tapi yang penting boleh tahu tumbesaran normal dgn usia kandungan.

3y ago

Rugi juga kalau begitu puan. Kita bayar detail scan tu lah nk tengok perkembangan dalaman dan luaran bayi. Moga bayi puan sihat dalam kandungan ya. Begitu juga dgn puan.

dalam 45min-1jam.. sebab cek dari kepala ke kaki.. masa ni boleh tanya dr macam2 kalau tak tau..

Ikut klinik dan kerjasama baby..kdg baby xnk tunjuk jantina jd lama sikit masa dia ambil😅

Sy wat dlm mse sejam lebih sbb semua detail dia akn ambik..sy ambik detail scan +5d scan

45-60 minit

depends