Apa beza hamil bb boy dgn bb girl?

Dengar cakap hamil bb boy lebih senang, x mual & muntah, bb girl lebih letih and selalu muntah? Saya ada 3 girl, semua beza pengalaman, yg 1st & 3rd ada muntah, 2nd ingat bb boy sbb mengandung senang x muntah... skrg anak ke4 minggu 16, selalu mual & muntah dan pilih makan, girl lagi ke? 😓 nak dengar experience bagi ibu yg ada dua dua jantina... #GIRL #hopingforababyboy

Apa beza hamil bb boy dgn bb girl?
4 Balas

Xsama,,sy alahan x berapa kuat kalau girl,,yg boy alahan kuat sangat.