Wow! Selain Susu, Daun Pisang Dipercayai BERKESAN Turunkan Demam Kuning Bayi!

Demam kuning bayi atau jaundis masalah kerap berlaku pada bayi baru lahir. Jika bacaan kuning tinggi, ia boleh merosakkan otak si manja! Jom baca dengan lebih lanjut tentang penyakit jaundis di kalangan bayi baru lahir dan juga cara untuk merawatnya!

5 Balas

betul ke,ada sesiapa sni dh cbe mnjd x daun pisang ni turunkn kuning baby?

Nice sharing 👌🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻

👍🏻