Upt positif jadi -ve balik

Delay period baru 3hari

Upt positif jadi -ve balik
12 Balas

Saya pun macam ni mula2. Lepas tu sy tnggu dalam 4 hari sy beli dipntell dgn clearblue. Alhamdulillah dua2 +ve. Seminggu lps tu scan alhamdulillah dokter kata mmg pregnant

7mo ago

Sy was2 sebb try upt masih lagi -ve ,perut ni asyik krem on off lepas delay period jenuh mikir pregy ke tak ni😅

semoga ade rezeki sis. 😂 tibe2 teringat time saya check ni, smpai 4 kali sye check sbb takut x betul😂 first reaction "siyess ahhh?" x mcm ibu2 langsung 😂 "

7mo ago

hahahaha semoga ade rezeki sis❤️❤️

tu positif sis. awal lagi sebab tu line tak terang lagi. sis cuba test lagi after few days, kalau viable pregnancy patutnya dia akan makin pekat line tu.

7mo ago

Kalau mcam tu sy test lagi 2minggu kalau tak delay period

cuba beli dipp&tell. kemudian awak test semula selepas 48j. hcg kita meningkat setiap 48j. upt akan makin terang if mmg awak pregnant❤️🌻

7mo ago

Nanti sy test balik lepas sminggu.. hari ni test dapay result -ve

upt jenis ini ambil masa nak terang sis..hri tu sya dah masuk 2 bulan lebih bru nak terang sikit..

7mo ago

Betul sy try ni naik lambat sikit lebih 10minit,memula nak tgkap gambr tapi langsung xnmpak pastu eh tetiba naik slow2 linenye 😅

awal lg utk check kalau delay baru 3hari. saya selalunya check time dah 1minggu@ 2minggu xdtg.

7mo ago

Mungkin betul masih awal lagi xoe sy tggu lagi sminggu dua kalau period dh delay nnti repeat balik test😃

Sis cek balik lepas seminggu. Cek upt sebelah pagi selepas bangun guna dip & tell lagi murah

7mo ago

Nanti sy cek balik lepas sminggu doakan sy ada rezeki bulan ni

upt ni selalu scam jugak. Guna upt farmasi pulak. Kalau sama positif baru ada harapan

7mo ago

Sy beli jenama watson ni ,nnti sy repeat balik test kalau dh delay sminggu dua

kemungkinan chemical pregnancy sis..tggu seminggu lagi delay period

7mo ago

Ada baca2 jugak pasal cp ni, krem masih on off dari start delay,nnti sy repeat test kalau dah delaye sminggu dua

Tunggu 1 week delay test guna clearblue/ dipntell

7mo ago

Oky sis nnti sy upt balik