Nak tanya ni

Dekat dalam ni ada tak sesiapa doc or nurse yg boleh bantu jawab soalan saya. Saya baru 35w 6d tapi ada spot darah sikit tak byk, dah pantau dari pukul 5 ptg sampai sekarang dah masuk pukul 12.20 mlm masih sama dari warna merah ke warna coklat. Patut tak saya ke hospital?

9 Balas

Thanks dekat mummy semua dan sis ex kkm, saya dah berada di hospital pun ♥️. Jalan dah buka 3cm doakan saya dibukakan pintu utk saya bersalin dgn baik dan selamat. Maaf saya ni ada MDD ada masa jadi mcm xde perasaan, blur semua ada. Stress jgn cakaplah... Thanks with ♥️

7mo ago

Semoga sis pun dipermudahkan juga urusan dan dipermudahkan buka jalan bersalin. Betul waktu sekarang mmg jadi larat, rasa mcm nak selesai cepat je

sepatutnya .masa kluar drh ptg tu pon Awk dh ptut pergi PAC ..bhya..

Kat buku pun dah tulis sis any bleeding ke spotting trus pg hospital

sy dulu pun mcmtu. pegi hospital terus je sis. nnti doc check lebih lanjut

7mo ago

Entahlah knp jadi blur tak boleh nak fikir, rasa mcm nak duduk rumah xnak keluar. Tapi dlm masa sama risau dekat kandungan. Terima kasih sis ♥️

pi je lah.... Kang jadi apaw mkn xhbih

lama sgt dh tu dibiarkan.. bahaya

Patut awak, saya ex kkm

Pergi ASAP

Awak dh bsalin ke

7mo ago

Belum lagi doc tahan saya kat wad sehingga 37 w kalau tak keluar secara normal baru induce