Shopping barang baby

Hi dearest mommies ❤️ ada tak kt sini y jauh nk pergi shopping atau dah xnk sesak sesak shopping baju anak dkt mall? Jemput join group telegram ni, skrg ada sale baju branded kt mall starting RM12 pn ada taw 😍 https://t.me/+xjVTt-BJAiFmNjc1

Shopping barang baby
6 Balas

🤣heheheheheh saya suami kerje... saya suri rumah 24/7. Saya beli barang baby semua shopee... Pampers semua tu.. baju.. barut... babycot... tilam baby.. 90% la sekua shopee hehehehe suami kata kalau dia cuti baru bawa pi jalan beli barang baby... masa dia keje tu.. guna je handphone beli barang hehehehe🤣😂

1y ago

sama. 😜

best je baca..sy ni apa pon xdpat na bli barangan baby..duit kat tangan ad 50 je..xtaw la..boleh ke simpan..

tak dapat masuk link tu. nape ye??

👍🏻

👍