PEGI KKIA SEBELAH PETANG

Dear mommy2, ble ke sya pegi KKIA sebelah petang?.... Baru nak buka buku... Tpi tmpat jauh sgt dgn klinik plus husband keja, klu sbelah ptg dalam jam 2 mcm tue ble pegi ke?

19 Balas

Kalau kkia area sy, nurse suruh dtg pagi kalau nak buka buku. Sesi Q & A masa buka buku sangat lama. Dlm 2 jam baru siap. Mmg nurse dah inform awal2 yang buka buku mmg lambat. Kkia area sy buka beroperasi jam8.00am tapi sy dtg 6.30 utk dpt no.1. Klu sblh ptg dtg jam 1.30 utk cabut no. Kalau dtg tepat mas klinik beroperasi, waktu menunggu sgt lama. #sajakongsitips

5y ago

Sama la kita sis..sebab nk dapat no awal..spya xlmbt masuk ofis..so far plg lmbt pun kul 9 done lg la nk dpt payslip..sbb kalau lps kul 10 alamatnya mmg tpaksa tolak separuh hari cuti tahunan..mnazir betul..tp apa bole buat..sayang cuti...kna bangun awal pun bangun je la lg pun sbulan skali je..hehehe

Owhhhh.... Yeke sis? Thank semua infonya.... Mak iiii..... Hari nie confirm x sempat da.... Minggu depanla baru buka buku skali review spital

Sya pegi first dia bg tmujnji dlu N pesan awal2 dtg awal jgn lambat sbb buka buku lama..tmpt sya la x tau pula tmpat lain..

Ohh sy 1st time buka ptg..kbtlan dtg nurse area sy xde .jd dtg ptg pulak.nk dtg try cl dulu kk..

kalau dekat kk kota damansara, dorg advice bukak buku petang. sebab pagi penuh orang checkup

Biasanya nurse akan suggest bukak buku belah pagi sebab nak ambik darah.

Kalau nak buka buku lebih baik pergi pagi.. Sekadar pendpat.. ☺️

buka buku pink selalu pagi.klau tca kita bole request pagi atau ptg.

Boleh sis, buat temu Janji dahulu😊 dah brpa mggu?

Selalunya pagi sis..first bukak buku bnyk kena check