nak meluah sikit.

Dari trim 1 sampai skrg dah trim 2 , still muntah2. muntah nya pulak kdang sampai non stop. skrg jgn kan mkn. minum pun muntah. give up rasa. betul2 dah mental breakdown ni. badan takyah cakap lah. lemau habis.. #1st_pregnacy

28 Balas

Sabar sis. Saya dah trimester 3 still muntah juga mesti selang dua hari mesti muntah tapi takpa lepas muntah saya makan balik tapi dlm portian yang kecil dan kerap makan. Fikir baik baik yaa sis! Minta Allah jaga kita dan bayi 🥰