25week

dari smlm sya kerap kencing dan bila kencing tu sakit.. tadi sya pergi toilet nak terkencing lagi tgk air kencing tu warna merah.. merah tak pekat.. knp ye mcm tu.. ada sape2 tau tak.. nak pergi klinik sekarang baru pkul 3 pagi.. risau la ada apa2 kat baby ?

12 Balas

Sy baru je kene..mmg wrna merah tros urine.g clinic on antibiotik smnggu lgi kene test semula.sy kencing x sakit.tpi color urine la..risau je dedekat due ni mcm2..mnum air masak pon rasa nk kembung dah..kaler mcm tu jgk..runsing kpla..

Minum air kosg byk x ek?? Cer try minum air kosg byk..tkut kurang minum air pn leh jd mcmtu..sakit nk kencing..pundi kncing jd luke n dpt jangkitan...klu x try g klnik chck mcmne..tp tula..hrini ry haji..tkut klnik tutup...hahadeii😓

5y ago

Biasa xde..tp jgn bia lelm..tkut nti effection... N tkut nti juge berparut dkt tmpt kncing klu biakn..nti effect ms nk ada bby..dlu la ms sy kje klnik doc ckp mcmtu kesan dr kne uti klu x d rawat segera

You ada tahan kencing tak? Saya perna itu macam. Kecing banyak sakit. Ada darah juga. Sebab saya tahan kencing banyak lama.

pergi check hos je sis xperlu tnggu klinik . hos je trus . yg pentg keselamtn mommy n bby

Kalau klinik tutup, pegi hospital sis. Bawa buku pink sekali. Bahaya kalau ada jangkitan.

tkut kencing kotor.. awak minum air barli... pastu minum air kosong bnyak2

g jpa doc senang.. biarla susah dulu, asalkn baby ok

UTI dptkan rawatan ke hospital segera..

Minum barli byk2.. Tkt kencing kotor ni..

Kena byk kan minum air putih.