perut keras

Dari semalam lg perut ni mngeras je.. Smpai la sekrang still lg keras.. Biasanya perut mngeras x lama mcm ni.. Sapa2 tahu tak sebab apa jadi mcm tu? Sblm subuh tersedar sbb rsa perut sakit sbelah kanan.. Skrg ni perut mngeras pon baby still lg gerak2...risau plk lain mcm plk keras lama ?.ada ke yg sama mcm saya? #34Week

9 Balas

Sory nk tya.. Sy 29mggu..tp ari2 prut asyk mgeras.. Tp tmpoh skjp je.. Cntoh pg.. Pas 2 ttbe ptg trsa lak mgeras.. Blh d ktakn sllu la.. Bhya ke

5y ago

Okey.. Tq2