Tiba2 MCM senggugut dan mengeras😬35m2h

Dari petang semalam Smpai skrg saya MCM senggugut dan mengeras kat perut..sakit dia hanya tuhan je tahu xtido saya😭..tanda apa itu??tanda nak bersalin k apa..ada IBU2 yg tahu.sbb preg sbum ni xsma MCM yg ni😭

2 Balas

sya terus g hospital kne tahan wad. sbb perut mengeras dan baby kurang aktif. perut pon sakit je. tp alhamdullilah doctor srh discharge. xlama..dia pantau. check bukaan pon belum buka lg. 35 minggu tu hari

tp..bby gerak okey.cm tu lah..tiba2 perut mengeras cam nak period..sakit xtaw nak ckp.Moga xda apa2..tanda2 lain belum ada lagi..payah jg nak p hospital.