terlampau stress

Dari mula mengandung sampai sekarang stress dgn bapak anak nie, mana tak stress kuat menipu.. Bole pulak contact² perempuan lain dalam keadaan sy tgh sarat mengandungkan anak dia.. Sakit smua sy yg tanggung.. Tak tahu la macam mana kalau dalam pantang nanti.. Sedih sangat sebab tak penah nak hargai sy..

1 Balas

Jgn dera diri kita dengan toksik marriage.. Huhuhu.. Kumpul bukti, kalau muslim bawa pegi jbtn agama/mahkamah syariah.. Boleh mohon fasakh.. Maaf.. Tak de guna kita menyeksa diri..