nak luah ke tak

Salam , sy stress btol dgn opismate smua duk mcari kesalahan sy je , dh lah sy tgh pregant kndungan da msuk 33 weeks , sjak sy stress nie bby jd kurg aktif, sy risau kalo bby jd pape je , btol ke nak tanya kalo mmy yg trlampau stress bby blh meninggal dlm kandungan.. ALLAHUAKHBAR mintak² di jauhkan utk bby sy.. Dua mggu sy sbar tp hari nie airmata sy gugur sbb stress kat tmpt kje

2 Balas

Wasalam.. knapa opismate buat apa kat sis.. sis kene kuat sabar demi anak.. biarla org nk buat apa.. sis doa bnyk mohon supaya sis dpt kawal perasaan sis.. kita mengndung kene kuat ya sis.. InShaAllah tak dela sbb stress baby bole meninggal doa yg bebaik sis.. cuma sis kene kawal perasaan n stress sis sbb baby tau ibu dia stress ke sedih.. fikir kesian baby.. emosi mmg bole ganggu baby sis.. semoga sis tabah n kuat ya

Kuatkan semangat sis demi baby 💪