Cramp mcam sengugut tp ringan2 dan on off

Dari klmarin lg rasa cramp ringan tp on off..bdan dgan hidung pn pans tp bkan demam..kaki pn sejuk...da 2 hri lewat period tp mlas nk beria sgat sbab haid tak teratur...kitaran pun pnjang x normal...mudah mudahan ada rezki pregnant sbab penantian 1 tahun 3 bulan ??

2 Balas

Insyaallah..doa yg bek2 ja,sya pn priod xteratur..alhmdllah,allah mkbulkn doa..dkat 2thun sya tnggu..skrg nie dlm 6mnggu..doa utk sya n baby sihat ye..

5y ago

InsyAllah amin...mudah mudahn mommy n baby sihat hendaknya...aamiin

insha Allah amin.....