Boleh ke naik flight 14w?

Dari klia ke trganu je. Agak2 selamat x ya?

2 Balas

Boleh ja sis… better ada surat doktor. P klinik bagitau doktor awak nak naik flight nak mintak surat. Saya dulu pregnant banyak kali jugak naik flight tapi kena ada surat doktor

3mo ago

Lepas jaa… Surat tu untuk record menyatakan yang ada passenger pregnant… Anything happens semua ada record… Untuk keselamatan ibu n anak… Terpulang pada sis…

boleh dgn nasihat doc .. sy time preggy 2 3kli naik flight dlm Msia je la .. tp kne dptkn nasihat doc dlu utk do n dont 🥰

3mo ago

3rd trimester je sis .. awal² belum kena surat lgi 🥰