nak tanya

Dari berape week ibu² mula amalkan minum minyak kelapa dara atau ada x minuman yg ibu² ganti selain dari minyak kelapa dara...

2 Balas

Minyak kelapa dara tu dari awal mula lagi baik. Saya makan dari awal tahu pregnant. Bila dah masuk 36 minggu, saya double kan makan. Selalu 1sudu pagi, 1 sudu malam, saya double kan dia. Minyak kelapa bukan untuk mudah kan bersalin, dia supplement untuk kesihatan Ibu & baby je. Tapi untuk mudah kan bersalin tu, niat masa makan tu, doa supaya dipermudahkan. Insya Allah senang je.

7 bln ke ats. Minyk kelapa dara dan air kelapa