Sakit celah kangkang area tulang tundun

Dari 32weeks dah sakit cuma sekali sekala. sekarang 35weeks hadoi sakit makin kerap. kalau dari duduk nak bangun, dari baring nak duduk, tukar posisi masa baring. kalau jalan pun sakit. tu ke yang orang kata kepala bayi dah dekat laluan? #ingintahu #bantusharing

13 Balas

saya pon sakit yg sama dri 28w lg .. skg makin kuat plk rasa . nk pusing bdn skit nk bdiri lama2 @ nk jalan skit sgt2 . dk brtahan ja .. skg nk msok 34w .. hrp bby kuat smpai lahir .. hrp ibu jgk mampu brtahan . kdg2 nak ngis sb skit sgt2 kat bwh tu 😭😭