Bertarung kontraksi selama 4 Hari 4 mlm Akhirnya Jumpa Baby Boyku

Dari 15 smpai 18 turun darah beserta kontraksi tapi bukaan lambat naik.. and 2 kali ulang alik ke Hospital tp nurse suru balik rumah sbp bukaan belum ckup. 18 hb jam8 mlm kontraksi makin kuat, pg hospital trus kena tahan ingatkn mlm tu da bole beranak tau2 19 hb jam11.59 tenga hari baru keluar debay. Sengsara nya terubat setelah keluarnya baby boy ku. Semoga yg lain dipermudankan bersalin. Due date sbenar 27 mei tp keluar awal seminggu.

1 Balas

selamat berpantang sis🥰🥰