hi , nak tanya . jus ape yang elok untuk naikkan darah ? makan ubat doc kasi pun takde jalan ape ii

darah rendah

4 Balas

Saya makan ubat iberet dengan jus sunquick tanpa gula. Dan saya makan minyak kelapa dara. So far sangat berkesan sbb baru cuba untuk anak kedua ni. Waktu anak first saya hb low sepanjang pregnancy, saya takde buat pun tips ni

cuba minum susu kambing, sayur bayam, hati ayam. sy x penah mkn pil yg kk bg sbb mmg tk boleh telan wlpon dh tukar zincofer ke obimin.

Better makan buah tinggi zat besi macam delima, prune, jambu batu, belimbing besi. Jus tu takde serat, rugi je buat/ beli.

sis berapa weeks dah?sy pun 2 kali checkup hb still rendah😫