Alahan……..

Dapat jugak dragon fruit. Alahan ni buah je laa yang boleh masuk. Makanan lain tengok jugak laa. Alahan pun alhamdullilah semakin berkurang. Selera makan pun dah okay sikit. Tapi tengok makanan jugak. Haritu lagilaa satu apa pun tak boleh masuk. Semalam pergi scan, baby aktif sangat siap swim2. hehe. Berbaloi alahan ni bila tengok baby aktif. Takpe laa asalkan baby sihat. Semoga alahan ni jugak cepat hilang 🤣 #10w5d

Alahan……..
2 Balas

alhamdulillah syukur. betul tuu masa alahan mkn buah2 jee pn da okay daa

3y ago

betul. tengok makanan lain semua nak muntah 😄

mudah mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat

3y ago

Aamiinn YRA . Insyaa Aallah