Scan kandungan

Hi dan salam, Bahaya ka kalau kita scan ultrasound banyak2 kali?

2 Balas

Dari segi scientific xpenah dgr org ckp bahaya . tpi kalau ikot mak2 ckp jgn buat scan tvs kerap sgt... saya pun xtau nak percaya ke tak.. 🤭

3w ago

boleh jd kan sis...pengalaman keguguran saya tahun lepas, janin dah tk hidup dlm perut tpi tk turun2 dlm seminggu,sakit xde spotting pun xde..pegi kt doktor 2 Kali scan pkai tvs terus mlm tu jgk janin tu keluar... maknanya power jgk tvs tu membuka laluan or kebetulan wallahualam.

Nope