Dalam pantang memang auto jadi manja lebih ke dgn suami 🤣 nak suami ada sebelah jeee

Dalam pantang

2 Balas

saya pun awai ii lps beranak tu jd nk suami ad dpn mata jaa..klu suami xda tu jd rinduu manjang.. nngis hahaaha ..dlm pntng cm tu lh emosi mcm ii maii..

1y ago

betul sama laa mcm sy nak suami ad je depan mata. sebelum ni x kesah pun suami nak keluar ke apaa .

Hahaha ikut orang kot. Saya memang jenis yang manja dengan suami. 🤭

1y ago

Oh fahamm. Be strong sis💪🌹Walaupun saya tak pernah merasa PJJ tu, tapi saya dapat bayangkan. InshaAllah semoga urusan awak dipermudahkan *send hugs