Kek pisang dalam pantang

Dalam pantang boleh makan kek pisang tak? #pleasehelp

8 Balas

Sy mkn je, takat sepotong dua tu 😅,ok je... Jgn ikn bilis je, y tu je sy x bleh mkn dlm pntng... Len pd tu ok, rasa dlu, xde sjuk, xde gatal ok... Lain bdn lain penerimaan dia kn... Kna try n error

boleh kalau badan rasa okay. yang tak okay mengharamkan kek pisang padahal halal untuk di makan. huhu

Sy makan saje sis, tp jgn berlebihan, cukup tuk rasa2 je, everyone ade style pantang masing2 kn😊

Kakak boleh tengok artikal ini https://my.theasianparent.com/jenis-kuih/

buat raso raso orang kate..bole je tp sikit ok

Boleh. Tapi yang tak terlampau manis

Boleh. Smua kek pun boleh

blh je😁