Gugur 18 Weeks

Dalam ni ada tak pengalaman yg bersalin 18 weeks.? Nak tanya lepas tu hari ke berapa dtg period?? Sy dh 28 hari bersalin, n rasa nak period semula ni

2 Balas

40hari baru datang period.. Darah yg keluar sblm 40 hari masih darah nifas lg. Mmg dia akan turun nifas dlm 15hari pas2 stop kejap pastu dtg plak normal

5y ago

Sy stop nifas msa hri ke 25.. Lpas tu senggut truk dia coklat bnyak n turun drh mcm period lps 3 hri coklat. Sepanjang semnggu nibsy period pain.. Skit sgt

Takziah sis