Berat

Dalam masa 4hari.. berat sy naik 2.5kg... mommy pernah alami x??

11 Balas

Mesti nxt check up nurse refer doctor. Mcm sy doctor suh check bp 2 kali seminggu utk tgk ade x darah tinggi. Klu ok baru die suh minum gula pula takut ade GDM. Control diet sis, elak air manis

Sye belum prnah alaminye. . tpi berat x naik ade la 🤦sbb mse pi check tu bru siht dri dmm tpi nsib check berat baby oky 🙆

Saya..🙋 1.5kg tapi dlm dua minggu.. doktor suruh check bp dan record sebelum next appointment..😰

Pernah..5 hari naik 2kg masa week20..pastu refer ke doc check BP & Urine. Detected pre eclampsia.

Byk jgk tu sis.. sya bln lps naik 3kg dlm msa sbln.. tu pn nurse da sruh dtg kk smula lg 2mnggu

Sy pn pnh, tp doc suspek ade kencing manis, terus kene minum air gula

Sy pernah.terus kena minum air gula.rupanya ada kencing manis

sy dh 22weeks dh aik almost 8kg. Heheheheh ..

Saya 14 w baru naik 2.5kg 😂

Ada gdm ke mommy

5y ago

Next check up cukup 24w baru kena minum air gula... Sblm ni xprnh ada gdm