Pemeriksaan Bayi

Dalam keadaan tempoh kawalan pergerakkan ni.. Boleh ke pemeriksaan bayi yang setiap bulan nak suntik tu diteruskan? Tambah pulak kena menumpang kat klinik tempat orang.. Terkandas kt negeri orang dah ni.. Risau pulak nanti banyak soalan.. Karang pegi kena tahan dek askar pulak.. Nak drive pun tak boleh kena berteman..

2 Balas

Talefon klinik yg terdkt ckp nak tumpang chek up nnt dia tanya baby berapa bln dgn bg masa chek up , yg teman tgu dlm kereta , masa kna tahan tunjuk buku rawatan ank , jgn lupa bg lupa bg tau kk yg tempat asal awk tumpang ank chek up dkt mana

Telefon klinik dlu tanya mcm mana...