Pemeriksaan gigi untuk ibu mengandung..

Assalamualaikum.. Saya nk tanya mommy2 semua yg tengah preggy dh pergi check gigi ke belum.. Saya dari buka buku pink belum check lagi ni.. Hari tu masa pkpb ada pergi klinik kerajaan tapi staff tu kata cuma ambil kes utk emergency jer.. Untuk pemeriksaan ibu mengandung kena tunggu habis pkp.. Mcm skrg ni kan dh sambung pkpp pulak kan.. Kira kena tggu 31 ogos kan camtu.. Due saya 17/11.. Xper ke lambat check gigi..?

1 Balas

x apa sis.. yg penting kandungan sihat😊

4y ago

Saya dh pergi check sis.. Sakit gigi x tahan time 31w ritu 😅 Skrg dh 32w1d dahh..