Susah tido

Dalam fasa susah nk tidokan anak umur 2bulan 9hari.. korang mcm mna 😁😘kuatkan semngat 💪🏻♥️

3 Balas

if anak demand boleh try bedungkan dulu, pasang white noise. buai n puting tu xgalakkan cuma kalo da susa boleh try tp ada risiko ckit nk bjln pe susa sbb nk hulu hilir bawak buai. tapi apa2 pon just enjoy. xlama pon. time skrg je merasa semua tu. da beso nt dia lebih ke arah main je time tu fasa petir pulak sbb buat sepah je 😁 nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

11mo ago

Sis sy nk join jgk boleh tk.. ? Ni no s 01117990194

sama laa kita anak 2bulan 9hari jgk..susoh betul nk tidonya..nk pujuk pun susah dia plk xnk susu botol nk susu badan je.. kne bnyk ii bersabar😌 ckp kt ank lambatnya nk besar tp bila besar nnti rindu plk dia masa kecik nie hadoii🥺

Anak nak masuk 2 bulan. Masih struggle dengan pattern tidur dia. Tidur sejam bangunnya lama, siap berjaga. Asyik nak mengempeng. Hmm macam mana nak kerja ni 🥲