botol susu

anak sy umur 1bulan tk nk lngsung isap botol. nk buat mcm mna ya??. susah pulak nanti dah start kerja.

3 Balas

seeloknya nak ajar bby pakai botol kene awal 2 minggu lepas bersalin. kalau dah sebulan memang susahlah,belilah botol mahal camne pon mmg taknak😂 sebab anak saya dlu mcm tu la,macam² botol beli tak mau. sampai merajuk taknak susu. ni yg bakal no.3 ni mmg nak kne ajar awal.

try botol pigeon .. kebanyakan baby yg cerewet sikit dgn botol susu ni akan selesa dgn botol pigeon .. sebab ada baby yg nak btul2 lekat dgn bibir dia

try pakai botol pegeon ke tommy tippee tu ke..