Jumaat terakhir sebelum bertemu Ramadhan insyaAllah...

Dalam debaran dan suka menanti Ramadhan, Jom kongsikan bersama min dan yang lain. Apa yang paling anda sukakan bila tibanya Ramadhan? Berbuka bersama keluarga? Berterawikh? Moreh? Bazaar Ramadhan? Bertadarus bersama? #ramadhanwithTAP

Jumaat terakhir sebelum bertemu Ramadhan insyaAllah...
16 Balas

dapat bersahur berbuka bersama..solat terawih sm2.. n ngaji sm2... ms pkp last year dpt berjemaah bersm.🥰.tp rsnye tahun ni sbb masjid dh open utk terawih..jd husband akn g masjid berjemaah🥰 kita solat terawih di rumah bw sekali ank bersm join mak ea solat terawih n witir..😉✌🏻in shaa Allah jika di izinkan Allah dan d panjang umur dan Allah bg kesempatan untuk bertemu ramadhan tahun ini...Allahuma aamiin . sbb bknnye apa..sy bila aslkn ramadhan dtg.. hati sy sayu teringat pd arwah ayah sy.. dia meninggal pd 20 ramadhan ms sy form 1 disebabkan eksiden langgar lari... tu bila ramadhan..sy tringat ayah..sbb rindu pn ye juga..kmdian la ni pkp rs rindu pd mak pn ada juga..duk mikirkan..mcmne la mak ramadhan ni..ok x dia.emosi n etc nya. mg Allah permudahkan segala urusan kita pd ramadhan tahun ini..mg segala amal ibadah kita semua di terima olehNya..Allahuma aamiin🤲🏻❤️ #ramadhanwithTAP

3y ago

Allahu Aamiin 🤲🏻💕💕

Paling suka moment berbuka puasa dan bersahur bersama keluarga 🥰😍💕. Solat berjemaah dan solat tarawih di masjid. Pergi bazar pun best, tapi keluarga saya jarang ke bazar. Mak lagi suka makan masakan yg di masak sendiri. Ke bazar untuk beli kuih muih tambahan. 🤗 #ramadhanwithTAP

msti lh trawih sma2,shur sma2,bka pose sma2,bzar rmdhan,pstu lau msak msti bg jiran2 rsa,brtukar pggan🤭..beznya,xpi lau buat smua tu ngan fmly lgiiii bez..😍riuhnya rmah..rindunya,dh nk msuk 2kli rmdhan covid19 xilang kt mka bumi Allah..Allah😔,kuat lh iman ku,utk dgaan kli nie..🤲Aaminn..

Rindu tarawikh jemaah dgn keluarga. Baik di masjid mahupun dirumah. Berbuka ramai-ramai. Tahun ni nuansa ramadhan lain sikit. Jauh dari mak😭 dan ada ahli baru.😍 Boleh buat geng tadarus kot😂. Wpun geng baru xdapat baca alquran lagi. #RamadhanwithTAP

dah tentula bangun sahur & berbuka.. kami keluarga sederhana je.berbuka apa yg ada.tp sedihla tahun ni firstime puasa tanpa arwah ayh..alfatihah.semoga arwah ayh ditempatkan dkalangan org beriman amiin

Berbuka bersama keluarga. Walau masih jarang akan berbuka dgn suami. Tapi Alhamdulillah masih ada ibu abah. TAHUN NI DAPAT BERPUASA DGN KOMUNITI TAP JUGA BUAT PERTAMA KALI. #ramadhanwithTAP

dapat pahala berlipat Kali ganda... alhamdulillah...Thun ni Ada baby YG bf..hrp ad kekuatan utk brpuasa penuh tahun ni...aaminnn

berbuka gn family, solat jemaah rmai2 kt rumah.. rindunyaaaa, skrg ni covid duduk bedua je gn husband .. nk balik kg xleh😌

rindu nk terawih di masjid. sejak ada anak ni hanya terawih di rumah shj. rindu suasana dia❤️☺️ #ramadhanwithTAP

solat terawih,mlm laitul qadar,solat berjemah,btadarus n bazar