36weeks tiba tiba kena sembelit teruk

Dah tiga empat hari berak je pedih rasa trauma nak berak. tanda nak bersalin dah ke?? saya consume lactul solution ubat cairkan najis tu alhamdulillah lega sikit. kalau tidak nak membuang je sakit nak nangisss rasa macam kena siat hidup hidup. ada ke mommies mcm saya? 1st time mommy here

1 Balas

kalau saya makan oren , minum sunquick tanpa gula . tiap hari berak walaupun telan pil iron 2 biji obimin sebiji . banyakkan sayur hijau n buah