Worry

Dah seminggu bby kena batuk berkahak.. Kesian betul bila bby tak tidur lena.. Paling takut kalau bby tersedak ke... Momy2 ada ka cara untuk ubat berkahak nie... Betul ka mamz tu boleh secure kan.. Plz tolong saya momys

Worry
1 Balas

Masa ank saya baby.. Sye pernah guna jenama mamz ni.. Alhamdulillah.. Mmg berkesan.. Minyak dia bgus.. Kalau dia x muntah kahak.. Msti dia berak lendir.. Kahak dia keluar melalui najis.. Tapi skrng ank dh besar.. Ubat ni kurang berkesan.. Haha..