36minggu 2hari sakit bawah Ari ari

Dah sejam sakit xsurut ni. Macam sakit senggugut ni ke false contraction? Nk gi hospital risau kene balik. Tak pernah sakit macam ni sebelum ni. Hari isnin rasa sakit mcm ni tp sekejap je lepas baring rehat okay. Ni sakit bawah Ari ari tak surut. 😩 Tp baby bergerak aktif. Alaaa xsure... #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Dah pegi hosp ke belum?

2y ago

Ohh mmg camtu sis. Kalau baby dah masuk laluan, mmg sakit je bawah tu. Takpe tak lama dahh 😁