Sapa ada pengalaman? Baby sapa pernah telinga dia jd mcm ni, dia berair bila kering dia berkuping

Dah pergi jumpa doc dah. Sebelum jumpa dia just berkuping dan berbau x sedap. Bila guna cream doc kasi, Krim Ezerra ptg tu jd berair. Blkg pelipat telinga dan keliling telinga tu jd lembab melekit keluar air. Bila kering dia berkuping dan nmpak mcm dlm gmbr tu.. yg bhgian blkg telinga x berkuping da cuma basah mcm berair gitu. Bila lap hilang kang stghjam lg rasa melekit lg.. Tak sesuai ke cream tu..? Ni doc swasta Masa gi kk, cuma dpt calamine cream utk ruam muka & telinga which is x membantu langsung.. Ruam pun makin bnyak dkt muka.. Utk nappy i guna drapolene, beli sendiri. Nampak ok selang sehari guna.. Tp dia tulis utk nappy je.. Utk yg dkt muka heat rashes tu sesuai pkai apa ye? Dan yg dkt telinga tu ada x baby dia yg pernah kena gitu.. korang guna apa utk cpt baik?

Sapa ada pengalaman? Baby sapa pernah telinga dia jd mcm ni, dia berair bila kering dia berkuping
22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Cuba pakai sudocream sis.

Eczema tu sis

8mo ago

jgn pakai ezerra dah.. stop pakai. mksudnya mmg xsesuai krim tu