Anak lelaki

Dah nak masuk trimester ke-3. Alhamdulillah baby boy masa perawalan pregnant alahan xteruk sangat,dalam lingkungan trimester ke-2 sakit badan,sakit pinggang😐,pening,mual itu normal..semoga anak bakal lahir baik2 sahaja,amiin

Anak lelaki
14 Balas

saya bru scan 10/4 dgn doktor pkar 2 org kandungan saya bru 19 minggu 6 hari ..doktor ckp baby saya mcm baby girl tp doktor pesan jgn 100% ..kalo baby laki senng ..saya mngandung ank sulung terlalu cerewat ,kuat merajuk ,nngis n manja dgn suami ...sbaik lah suami jnis melayankn perangai saya..

Sama mcm sy. Alahan tak teruk masa awal2 mengandung. Naluri sy kuat yg sy mengandung baby boy. Bila buat detail scan mmg confirm boy. Masuk trimester kedua sakit pinggang sgt2 sampai nk msuk trimester ketiga dh ni. Semoga urusan kita dipermudahkan. Amin.

aamiin ya rabbalalamin..semoga segala urusan sis dipermudhkn sehingga kelahiran... sy baru nk masuk 17 minggu..tak sabarnya nk tahu jantina bby sy nnti..doakn segala urusan di permudhkn ya..

Alhamdulillah,semoga bby dan ibu sihat sentiasa. dipermudahkan segala urusan saat hamil dan bersalin nanti..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

Wahh seronoknya🥰🥰 sy pun awal pregnant tak ada alahan.. trimester kedua start sakit badan pinggang semua.. jd cepat penat

Saya pun alahan tak teruk sangat , tapi hopefully sangat dapat anak girl😅😅 Orang kata kalau alahan teruk anak girl 😅

3y ago

sya alahan teruk sgt2!!! tapi bila scan dpt baby boy 😂

alhamdulillah . sama lah kita sis boy semoga dipermudahkan untuk kita semua

trismeter kedua dalam kandung usia berapa weeks ye

nk tnye,boleh ke makn pinaldo time pgnent 17week??tak than dgn skit kpala...

3y ago

tq🤗

Alhamdulillah. Amin ya rabbal alamin ♥️😊