32w+

Dah mula rasa sakit2 , baby pun terlalu aktif sangat sampai tak bagi mommy dia tidor ? Pastu asyik nak ke tandas jee . Lepas je ke tandas rasa ngilu nak buang air kecil lagi . Terasa dia tolak ? Memang minggu nih baby terlalu aktif ke ? Ke baby tak sabar nak keluar dah ? ?

2 Balas

Ikut orang juga . Masa saya pregnant , dah hujung bulan saya tak de lah rasa malam tidur tu asyik ke toilet je . Ada setengah ibu kadang dah hujung hujung tidur malam sampai 5 6 kali ke toilet . Saya betul betul asyik rasa nak terkencing malam sebelum bersalin tu . Asyik asyik terjaga nak kencing , dah dua tiga kali saya rasa macam menekan lain macam je , makin lama makin kuat , saya stop minum air nak tahu betul ke tak contraction , tak lama lepas tu makin lama makin meningkat rasa sakit dia tu .

Sama kita sis tapi sy bru 24 week..