39week 2days

Dah masuk 39week tapi still takda tanda tanda nak bersalin ? cuma sakit sakit n lenguh pinggang centu ja on off. Hm baby selesa sangat kot duduk kat dalam perut ni ? tolong doakan saya & baby selamat deliver ya mommies semua ! Exited sangat nak jumpa dia tapi dia syok lagi kat dalam tummy ? hope dalam minggu ni ada lah turun tanda aminnn ?? tak nak overdue. ?

2 Balas

InsyaAllah aminnnn. Xpe. Enjoy ur time alone first. Nnt nak berak pun xsenang. Anak panggil jeee setiap 10 min hihi. Nak mandi pun 3, 4 kali shush kan baby keluar masuk toilet. Kihkihkih #pengalaman sendiri hikhik

Sama la sy 39w. Tak rase pape lg ni 😁😁