Menunggu waktu kelahiran

Dah masuk 37w 5hari masih belum ada tanda2 nk keluar lagi baby.risau takut kena paksa..due sate 1/6/2023..

9 Balas

ramai rupanya due 2/6 . kite geng la mommies. semoga dipermudahkan semuanya . sy pun bby mengeras je , time mlm aktif abis semua ditendang dia 😅 doakan sy dpt bersalin scara normal. 2 ank sbelum ni semua normal induce. tp kalini ade masalah pd saraf otak , kena refer pakar saraf utk kaedah bersalin

Saya pun due 1/6 tp xde turun tanda lg cuma mengeras je . Pergi pac dh buka 2 cm dr mggu lps , doc srh balik dlu klu sakit contraction kuat / turun air ketuban baru g pac semula

sy due 5/6/23.. skrg 37w 1hari.. kalau xda tanda² kena paksa ke..huhuhu sy first mommy..aduss takut pun ada

1y ago

Sy pun due 5/6 takda tanda lagi 🥹

due 2.6 tapi masih chill je baby ni hahahaha 😂 dia lupe ke dia kena keluar 😂

ada tak 37 minggu 2 hari dh bersalin atau pun ada sakit perut ke n sakit apa ii.??

sy due 3/6.. semoga semuanya Allah permudahkn urusan bersalin kita nanti..

Samalah saya due 2/6 masih tiada contraction tp, perut asyik mengeras

saya pun sme xde sakit perut lagi 2/6

moga dipermudahkan sis.