Sakit Tulang Rusuk

Dah masuk 31 minggu ni rasa sakit yang paling x tahan sakit tulang rusuk bahagian kiri..duduk salah, baring salah, diri salah semualah salah..nak bernafas pun berjaga jaga sebab rasa tulang bergesel..? Pergi klinik dokter bagi paracetamol je tu pun tak dapat kurangkan sakit..sapu minyak panas, tuam dgn air panas pun x jalan jugak. Siapa pernah rasa & apa yang mommies buat ya untuk kurangkan sakit? #besarpengorbananmakmak #demibabyibukuat

1 Balas

Suruh suami sis urut laa. Kalau tak jalan juga, tak ada apa yang boleh buat. Sis tahan je smpai bersalin. In Shaa Allah, lepas bersalin hilang. Biasalah sis, baby tengah membesar. Banyakkan selawat.