Due 7/11/2023

Dah ade y bersalin ke 🤭🤭🤭 Hari2 pujuk baby ni bile nak keluar .. Semalam keluar lendir tapi X De darah.. Tiada rasa sakit ape3 lagi

12 Balas

Hye.. due sye 7/11 jgk.. tpi 37minggu 1 hari bby dah kluar.. 18/10/23.. czer bby kepala kat atas.. ttc 7years 🥰🥰🥰.. tak kisah laa awal ke lmbat.. czer or normal.. yg penting kedua-dua selamat sudah.. 🤲🏻🤲🏻alhamdulillah 🥰🥰🥰 pantang hari ke 13❤️

sy ingt sy jee yg kluar lendir tnpa darh...rupa nye rmai.ibu2 mngalami ye...sy pon tggu hari jugak...heheh...puas pujuk bby....org kata klau.klua.lendir tu kne jaga2 jugak...tnda2 awal nk bersalin kn...klau x silap la ..selvix kite nk menipis...

6mo ago

czer sakit oh🤣🤣

sy due 8/11 x ada tanda lagi, hari ni bsp esok pg last checkup kk kalau x bersalin lg dia bg lg next app, ptg scan o&g kat hosp pulak.. malas nya la, x sabar nak besalin je ni..

6mo ago

Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua

Sama la 7/11. Ya allah nak tidur tu azab betul. Tukar position meletup letup tulang dgn senaknya 🤣 senggugut ringan, perut asal malam je mengeras, siang ok pulak haihzz

sama laa due kita , sy mulasakit perut mcm gastrik tu tp lama dalam 2 hingga 3jam baru sakit balik . skrg ni sakit dekat bawa perut tu ngilu kadang mengras jugaa

saya 11/11 tp semalam 29/10 dah bersalin subuh sakit dan ada darah. semoga Allah permudahkan segala urusan ibu2 semua bersalin dengan selamat baby sihat2.

Sama laa.. 7/11 jugak.. baby masih bahagia dlm perut. Kdg2 sakit ari2. Tp x ada discharge apa2 lagi. Tiap2 malam exercise dgn gymball 😬

Saya due 18/11 semalam ada keluar lendir tak berdarah jugak. Dah masuk 37w ni mmg dk pujuk baby keluar awal hehe maknya xlarat dah 😅

6mo ago

sama la due kita sis 😂 . smoga dmudahkan urusan kita smua bersalin .aamiin

Saya pun 7/11, berharap sgt baby cpt keluar perut dah mkin besau and berat tk lrt nk bawak dah 🤣

saya due 16/11 takda tanda lagi, baby masih seronok main dalam perut 🤰🏻🤣 #firstmom 🥰