Rindu gerakkan baby

Dah 9 hari selamat melahirkan anak lelaki ikutkan due esk tarikh baby keluar. Tak tau kenapa rasa rindunya nak rasa gerakkan baby dalam perut 😅 mungkin rasa sedikit kekok anak first katakan. Apa pun alhamdulillah baby tak shabar nak jumpa mama bahagianya ada anak di sisi walaupun suami sy tk happy. Sy harap Allah kurniakan kebahagiaan dalam rumah tangga sy 🤗

2 Balas

maaf yaa sis, suami sis Tak happy baby keluar , Kenapa arr,mesti sis sedih kan suami sis bgitu , abaikan ja yg penting sis Dan baby sihat2😘

aikk tak happy pulak suami tu anak dh keluar