Missed period 8 days

Dah 8 hari period delay. Ingatkan pregnant 🥺 sbb semua simptom ada tapi cek upt today negatif. Esok baru nak g jumpa dok. Hopefully takde masalah lain sbb perut mmg hari² tak selesa, kdg² rasa myucuk.

3 Balas

simptom nak period sangat mirip simptom early pregnancy. moga sihat2 je ya.

2mo ago

macam mana sis? dah period ke? Sebab saya alami benda sama macam sis.

Insyaallah xde ape2..maybe bru nk period je tu rsa mcm tu..hrp smua ok

3mo ago

Hopefully sis. Sy tak pernah mcm ni even delay period tu yg curios sgt & risau ada mslh lain. Tadi pagi myucuk atas upper stomach sakit sgt.