Balik Kampung Raya 2023

Dah 8 bulan boleh jalan jauh tak?

2 Balas

untuk balik raya tu boleh lagi. yang penting awak kena sentiasa bawak buku pink tu. kalau ada apa apa isu masa kat kg, awak boleh je terus pergi kk tunjuk buku pink.

2y ago

hahaha awak prepare pampers laaaa. kan ada orang share kalau balik raya jem, memang standby pampers 🤣. nak berhenti rnr satu hal, beratur nak masuk toilet pun satu hal 🤣.

Boleh sis. Tapi kena lah berhenti juga berehat somewhere. Takkan lah dlm 10jam tu duduk je. 😅

2y ago

Betul betul. Husband la risau. Dia takut kot kot terberanak dlm kete ke apa ke. Tu yg dia risau tuuu huhu